BMW Racing Team Toth: „Haladunk a célunk felé, de még rengeteg munka vár ránk”
2014-04-13 16:33:53

Túl van Aragónban a BMW Racing Team Toth a Superbike világbajnokság csúcskategóriájában a második versenyhétvégén is, és a magyar csapat mindkét pilótája a vasárnapi futamokon a legjobb húszban végzett: ifjabb Tóth Imre kétszer a 18., míg a kategória történetének második legfiatalabb pilótájaként induló Sebestyén Péter előbb a 20., majd a 19. helyen végzett. A csapat szereplése egyre jobb irányt mutat, és a mostani adatokkal megerősítve további fejlődés várható két hét múlva, az asseni versenyhétvégén.


Bravúrra készül a BMW Racing Team Toth
2014-04-12 19:27:15

Túl van a meglehetősen kemény szombati napon is Aragónban a BMW Racing Team Toth. A Superbike világbajnokság csúcskategóriájában induló magyar csapat mindkét pilótája ott lesz a vasárnapi rajtrácson: ifjabb Tóth Imre a 24., míg a kategória történetének második legfiatalabb pilótájaként induló Sebestyén Péter a 27. rajtkockából vághat neki a két futamnak. Mindketten szeretnének pontot szerezni, ám pontosan tudják, ehhez hatalmas bravúrra, és legalább akkora szerencsére is szükségük lesz.


BMW Racing Team Toth: „Eddig jó, de gyorsulnunk kell, nincs mese!”
2014-04-11 17:40:48

Túl van az első, igazán kemény napján Aragónban a BMW Racing Team Toth. A Superbike világbajnokság csúcskategóriájában induló magyar csapat mindkét pilótája mindent megtett a világbajnokság második futamának pénteki szabadedzésein, folyamatosan gyorsultak: ifjabb Tóth Imre legjobb ideje elég volt a TOP 20-ba kerüléshez, míg Sebestyén Péter délután már megfutotta az induláshoz szükséges limitidőt. A beállítások terén is sikerült előre lépniük, így minden esély megvan arra, hogy az időmérőket követően mindketten ott legyenek a vasárnapi rajtrácson.