Former WORLD CHAMPIONSHIP Team 
 Since 2021 Coach - Manager For Young Riders

A fejlődés útjára lépett a BMW Racing Team Tóth.

 Imolába rengeteg új fejlesztéssel, alkatrészekkel és beállításokkal érkezett a csapat. A változtatások közé tartozik tovább az, hogy Ifj. Tóth Imre főszerelője ezen a hétvégén Tompa Tamás helyett Kulik Csaba lesz.

Az újításoktól jelentős változást vár a csapat, aminek első jeleit reprezentálta is az első gyakorlás.

Rizmayer Gábor első szabadedzés utáni nyilatkozata:

Elégedett vagyok az első edzés után, ugyan a kipörgésgátló nem igazán volt partner a körözésben, de a második edzésre minden bizonnyal üzembe tudjuk helyezni.”

Gábor a 21. helyen zárta az edzést, legjobb ideje 1'56.025 volt, 16 megtett körrel.

Ifj. Tóth Imre is pozitívan, optimistán nyilatkozott az első edzés után.

Ifj Tóth Imre első szabadedzés utáni nyilatkozata:

Tulajdonképpen újra nekivágunk az egész szezonnak e hétvége során. Hihetetlen mennyiségű fejlesztést vittünk végbe a három hetes szünet alatt. Most újrakezdjük az egész építkezést, a motorbeállításoktól kezdve saját magamig mindent a nulláról. Nagyon bízom benne, hogy versenyben lehetünk a mezőnnyel.”

Ifj. Tóth Imre a 20. helyről várhatta a második szabadedzést, 13 megtett köre közül az 1'54.159-es volt a leggyorsabb. Imre pillanatnyi helyezése alapján a Superpoleba kerülés is esélyesnek tűnik.








A második edzésre még jobb teljesítménnyel rukkolt elő a csapat, Imre kettő, míg Rizmayer három másodpercet javított az első edzésen elért köridejeiken.

Rizmayer Gábor második szabadedzés utáni nyilatkozata:

Sikerült jobb beállításokat találni a reggelihez képest, sokkal könnyebben kezelhető volt a motor. Próbálunk ezen a vonalon maradni. A holnap reggeli harmadik szabadedzésen a hűvösebb idő miatt remélem még lehetséges a gyorsulás, délután pedig próbálunk a versenytempóval foglalkozni.”

Gábor 1'53.813-as köre a 21. helyre volt elég, 16 megtett körével pedig a legszorgalmasabb versenyzők közé tartozott.

Ifj. Tóth Imre hatalmas formát mutatva a 19. helyen zárta a második edzést, ezzel a helyezéssel a Superpole húszas mezőnyének biztos tagja.

Ifj Tóth Imre második szabadedzés utáni nyilatkozata:

Javulunk, fejlődünk, egyre jobban érzem a motort végre. Az elejével még vannak kisebb gondjaink, nem tökéletesen fordul a motor, de a hátulja végre szinte teljesen jó. Most már tudunk építkezni, ezekkel az új beállításokkal végre a Superpoleba kerülés is elérhetőbb közelségbe került. Nagyon bízom benne hogy meg tudom tartani a helyemet, vagy akár előrébb is kerülhetek.”