Former WORLD CHAMPIONSHIP Team 
 Since 2021 Coach - Manager For Young Riders

Assen, Hollandia

Sebestyén Peti #56

A nap elején, amikor láttam, hogy esik, bizakodtam. Bíztam abban, hogy vízen könnyebben ledolgozhatóvá válik majd a technikai hátrányom, de sajnos ez nem így történt. Még csak most mentem először ezzel a motorral esőben és semmi korábbi beállítási adatunk nincs, így eléggé tapogatózva indultunk el. Azonban az irány két edzés után jónak mondható, viszont még nagyon messze vagyunk attól, hogy elégedettek lehessünk. A pályán nincs tapadás, és mivel a geometriai beállítások nem ideálisak, így nem érzem a motort; se a kanyarok bementelénél, sem pedig a kigyorsításoknál. Amennyiben sikerül kicserélnie a csapatomnak a blokkot, és időben elkészül a Yamahám, akkor holnap folytatjuk a munkát. Én készen állok.

A folytatásban egy rövid közlemény:

Sebestyén Peti sajnos a mai nap folyamán nem tudott pályára gurulni, mivel a súlyos technikai problémát minden igyekezet ellenére nem tudták időben orvosolni, így csak a holnapi bemelegítő edzésen lesz alkalma újra motorra ülni. Amennyiben ott megfutja a kvalifikációhoz szükséges időt, akkor rajthoz állhat a második versenyen.

Pawel Szkopek #119

A vasárnapi verseny előtt a warm-up-on az első balosban elcsúszott az első gumi, ami miatt buktam. Én nem szenvedtem semmilyen sérülést, de a motor csúnyán 
bukdácsolt a kavicságyon át. A Team Tóth szerelői másfél óra alatt építettek nekem egy olyan motort, amivel a futamon körökön keresztül a második pozícióban motoroztam. 
Aztán az időjárás nem állt az én oldalamra, hiszen az eső elállt, nekem pedig kezdett fogyni az esőgumi, amin elrajtoltam. Így ki kellett mennem a boxba kereket cserélni. Végül a pontszerző helyről is lecsúsztam, de ezeknek a magyar fiúknak nagy szívük van és szeretném pontszerzéssel, szép eredményekkel megköszönni a munkájukat! Imolában folytatjuk a show-t!