Former WORLD CHAMPIONSHIP Team 
 Since 2021 Coach - Manager For Young Riders

Összefoglaló a szombati nap eseményeiről, frissítés Rizmayer Gábor állapotáról.

Továbbra is a technika a csapat legnagyobb ellenfele.

Rizmayer Gábor nélkül, egy motorral folytatta az Ausztrál szezonnyitót a BMW Racing Team Tóth.

Rizmayer a tegnapi bukását követően műtéti beavatkozásra szorult, amely során a törött csontot két oldalról meg kellett támasztani. Gábor legalább három hónapos kihagyásra kényszerül.

A szombati harmadik szabadedzésen Ifj. Tóth Imre a 24. helyen végzett, 15 megtett körrel 1:37:118-as ideje távol maradt a Superpoleba kerülés lehetőségétől.

A negyedik gyakorlás már nem szólhatott bele a rajtpozíciókba, így Imre addig az addig a hétvége során legjobb idejével, 1:36:699-el a 24. helyre kvalifikálta magát. Imre mindössze 10 kört teljesített a negyedik szabadedzés alatt, 1:37:273-mal lett megint a 24.

Imre végső rajtpozíciója viszont a kvalifikáció alatt történtek miatt szinte biztosan változik.

Leandro Mercadot az utolsó helyre rangsorolták, valamint David Salom irtózatosat bukott a Superpole alatt, így biztos kihagyja az idei hétvégét. Imre jelenlegi rajtpozíciója tehát a 22. hely.


A csapat szeretné megköszönni az összes jókívánságot és szép gondolatot amiket Rizmayer Gábornak küldtek a rajongók, valamint a csapat minden tagja a leggyorsabb és legteljesebb felépülést kívánja mindenki Rizijének.